Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Fogászati szűrés és konzultáció

Tárgymutató

Miért fontos évente megnézetnie a fogai állapotát?

A legfontosabb az esetleges probléma időben történő kezelése. Gondoljon csak bele, ha időben orvosolunk egy elhanyagolt szuvasodást, azt egy egyszerű töméssel vagy inlay-el letudhatjuk, azonban sok esetben a látogatást addig húzzuk, amíg az begyullad és fájdalmat okoz. Ilyenkor már nagyobb eséllyel gyökérkezelés vagy fogeltávolítás lehet belőle, ami nemcsak több idővel, de több költséggel is jár.

Mindez elkerülhető a megfelelő szájhigiénia megőrzése mellett az éves fogászati szűréssel!

(ugrás a lap tetejére)

Miért minket válasszon?

  1. A főváros egyik legbarátságosabb rendelőjében már több mint 50.000 pácienst kezeltünk. Rendszeres, reprezentatív elégedettségi felmérésünk eredménye, hogy pácienseink 98,7%-a mindennel elégedett.
  2. Könnyen megközelíthetőek és megtalálhatóak vagyunk. A hetes busz mellett még  8 egyéb buszjárat és 10 villamosjárat áll meg a közvetlen közelünkben. A négyes metróval pedig gyorsan elérhetők vagyunk Pestről is.
  3. Kezeléseinkre írásos garanciát vállalunk.
  4. Az Önt kísérő személy nyugodtan bejöhet a kezelésre.
  5. Önhöz igazodó, rugalmas időpontadás és nagyon gyors reagálás a megkeresésekre.
  6. Minimális a várakozási idő.
  7. Áraink a hasonló méretű és komplex szolgáltatási körű fogászati intézményekhez képest rendkívül méltányosak.
  8. Nincsenek rejtett költségek, a közzétett áraink a teljes szolgáltatás költségét fedezik.
  9. Igényes, kulturált környezetben várjuk Önt.
  10. Automatikusan értesítjük Önt az éves kontrollvizsgálat esedékességekor.
  11. Ingyenes Wifi szolgáltatás található a rendelőben.

(ugrás a lap tetejére)

A konzultáció menete, tudnivalók

Teljes szájüregi állapotfelmérést végzünk, vizsgálva a fogínyt, állcsont ízületet, nyálkahártyát és minden fogat külön – külön. Az Ön aktuális státuszát külön kérés nélkül rögzítjük a rendszerünkben. 

Az első konzultáció díja 12.000 Ft, az implantológiai és egyéb szakkonzultáció költsége pedig 14.000 Ft.

A konzultáció során tisztázzuk, és lehetőleg azonnal kezeljük az akut panaszokat. Teljes tájékoztatást adunk a nálunk használatos anyagokról és kezelési eljárásokról.

A vizsgálat során szájüregi rákszűrést is végzünk, melyről részletesebben itt olvashat.

Kevesen tudják, hogy hazánk első helyet foglal el Európában a szájüregi rák gyakoriságának és halálozásának vonatkozásában. A korai felismerés nagyon fontos, mert az időben elkezdett gyógyítás életet menthet. Ez az egyik oka, amiért nagyon fontos a rendszeres, fogászati ellenőrzés.

Indokolt esetben a konzultáció kiegészülhet egy részletes 3D CT vagy digitális panoráma röntgenfelvétellel.

Kezelési tervet készítünk, ami során részletesen bemutatjuk a lehetséges megoldásokat a fogászati problémákra, amiket igyekszünk az Ön igényei szerint alakítani (költségek, kezelési, ill. gyógyulási idő figyelembevételével).

(ugrás a lap tetejére)

Írásos kezelési terv és költségvetés készítés

Minden, több kezeléssel járó beavatkozás elején írásos költségvetést készítünk, amely egyértelművé teszi a munkák rész- és összköltségét. Ezzel lehetővé válik, hogy a kiadás egyeztethető legyen a háztartási költségvetéssel.

Ezekben a nagyobb munkákban, és azokban, amelyekben az orvosunknak döntési kockázata van (választható kezelési eljárás, várhatóan nem 100 %-os kezelési eredmény) orvoscsoport konzultál. A “team munka” célja, hogy a belső minőségbiztosítási rendszerünket fenntartva, a legkisebb hibaszázalékkal dolgozzunk.

(ugrás a lap tetejére)

További érdekességek a fogászati látogatásról

9 tipp, hogyan készüljön fel a fogorvosi látogatásra: Amikor megérik bennünk az elhatározás, hogy ideje lenne felkeresni a fogorvosunkat, egy kicsit megtorpanhatunk, hiszen biztosak akarunk benne lenni, hogy minden a lehető legsimábban fog menni és boldogan, elégedetten hagyhatjuk el a fogorvosi rendelőt. Tovább a cikkre…

Egészségpénztár tag? Váratlan fájdalmat érez? Fogszabályzó kell a gyereknek? Szeretné, ha fehérebbek lennének a fogai? Mindezt mégis miből finanszírozza? Tovább a cikkre…

Hogy a pénztárcája se bánja: Általánosságban elmondható volt idáig, ha valakinek fájt a foga az első fájdalomcsillapító bevétele után, a pénztárcája belsejének apadásán is kezdhetett aggódni. Tovább a cikkre…

Szeretettel várjuk megtisztelő jelentkezését fogászati konzultációra, vagy fogászati kezelésre.

Időpontot kérek kezelésre vagy szűrésre!


  Név:

  Telefonszám:

  Kérjük válasszon egyet:

  Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

  Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?