Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Kismamacsomag

Ingyenes fogászati szűrővizsgálat kismamáknak

A gondtalan babavárásért!

Amit adunk a szűréskor:

 • Trimeszterenkénti ingyenes állapotfelmérés, szájápolási tanácsadás, igazolás kiadása (kismama könyv lepecsételése).
 • Az első kontrollnál ingyenes prevenciós fogínyecsetelés, valamint 30 hűségpont (3.000 Ft.) kedvezmény a további kezelésekre.
 • Egyszeri 23% kedvezmény /22.000 Ft helyett 17.000 Ft/, az ultrahangos fogkő eltávolítás és komplex szájhigiéniai kezelésből a terhesség ideje alatt.

Foglalj időpontot egy fájdalommentes, fogászati szűrésre most térítésmentesen!

Kérjen időpontot!


  Név:

  Telefonszám:

  Miért érdemes eljönnöd az ingyenes szűrésre?

  Ez nem véletlenül kötelező eljárás és pecsétes igazolásra van szükséged, melyet a védőnő is ellenőriz majd. Trimeszterenként 1 kontroll vizsgálatra érdemes jelentkezned, amely nálunk ingyenes és akár előre is lefoglalható. Nagyon fontos, hogy a terhességed alatt a fogínyed végig gyulladásmentes és egészséges maradjon, hiszen az jelentősen növelheti a terhességi mérgezés és koraszülés kockázatát. A vizsgálatok során ezt kiemelten kezeljük és a kismama programunkon belül különféle kedvezményekkel segítünk. Ha tudsz, még a terhesség előtt kezeltesd a szuvasodásokat és távolíttasd el a fogkövet.

  A legfontosabb időszakok a gyermeked fejlődésében az 1. trimeszter és a 3. trimeszter második fele. Ha csak lehet, kerüld el ilyenkor a fogorvosi beavatkozásokat.

  Ehhez számodra a legfontosabb, hogy megtudd milyen állapotban vannak fogaid, és hogy valóban szükséges lehet-e egy későbbi fogászati beavatkozás. A célunk az, hogy időben feltárjuk a fog és szájüregi problémákat, mielőtt az még drágább, még összetettebb, vagy akár visszavonhatatlan kezelésekkel járna. A szűrés teljesen fájdalommentes. A vizsgálat során - ha nem kéred - nincsen konkrét kezelés, ezért a szolgáltatásunk térítésmentes. A kapott leletet felhasználhatod más rendelőben is. Szeretettel várunk!

  További hasznos infó kismamáknak itt

  Hogyan működik az időpontfoglalás?

  A fenti űrlap kitöltése után kollégánk 24 órán belül visszahív a megfelelő időpont kiválasztása miatt. Amennyiben nem vagy elérhető, küldünk egy e-mailt, amelyben értesítünk a pontos részletekről.

  Miért pont minket válassz fogászati kezeléshez? Íme 12 nyomós indok:

  1. A főváros egyik legbarátságosabb rendelőjében már több mint 50.000 pácienst kezeltünk. Rendszeres reprezentatív felmérésünk eredménye, hogy pácienseink 98,7%-a mindennel elégedett volt.
  2. Könnyen megközelíthetőek és megtalálhatóak vagyunk. A hetes busz mellett még több buszjárat és 10 db villamosjárat áll meg a közvetlen közelünkben. A négyes metróval pedig gyorsan elérhetők vagyunk Pestről is.
  3. Kezeléseinkre írásos garanciát vállalunk és addig dolgozunk, amíg teljesen elégedett nem lesz el az eredménnyel.
  4. A téged kísérő személy nyugodtan bejöhet a kezelésre.
  5. Hozzád igazodó, rugalmas időpontadás és nagyon gyors reagálás a megkeresésekre.
  6. Minimális várakozási idő.
  7. Áraink a hasonló méretű és komplex szolgáltatási körű fogászati intézményekhez képest rendkívül méltányosak. Nincsenek rejtett költségek, a közzétett áraink a teljes szolgáltatás költségét fedezik.
  8. Igényes, kulturált környezetben várunk.
  9. Automatikus értesítés, az éves, ingyenes kontrollvizsgálatra.
  10. Ingyenes Wifi szolgáltatás

  Rólunk

  2000-ben indítottuk magán praxisunkat azzal a céllal, hogy gyorsabb és magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, mint amit a TB ad, de mégis megfizethetőbb legyen, mint az átlagos budapesti magánrendelők. A nyitás óta eltelt több tízéves tapasztalatnak és a különleges odafigyelésnek köszönhetjük, hogy 50.000 elégedett páciensünk van, akik szívesen fordulnak hozzánk, és járnak a szűréseinkre saját egészségük érdekében.