Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Hogy a pénztárcája se bánja

Általánosságban elmondható volt idáig, ha valakinek fájt a foga az első fájdalomcsillapító bevétele után, a pénztárcája belsejének apadásán is kezdhetett aggódni. Hacsak nem az SZTK-s rendelésen akarta kitátani a száját az alany, egy magánorvos díjának a költségei további kínt okozhattak a leendő páciensnek.
Szerencsére a világ változik, és egy fogászati kezelés napjainkban már nem kell, hogy az egész családot anyagi romlásba döntő tortúrává változzon. Köszönhető ez annak is, hogy nagyon sok helyen elfogadnak már utalványokat a fizetés eszközéül.
Ha abban a szerencsés helyzetben van, hogy munkahelyén a munkáltató a cafetéria-rendszer részeként utalványt is ad, érdemes előre átgondolni, hogy azt mire költi el.
A Villányi Dent csapata úgy döntött, hogy segít abban pácienseinek, hogy készpénzkímélő legyen a szükséges fogászati kezelés.
Nálunk már Erzsébet Ajándék utalvánnyal is fizetheti a szükséges beavatkozást.

Tudta, hogy a Széchenyi Pihenőkártya szabadidő cafetéria felhasználható röntgen és dentálhigiéniai (fogkő-eltávolítás) kezelésekre?
Ha rossz a lehelete, vagy elszíneződtek a fogai, itt az ideje, hogy bevesse nálunk pihenő kártyáját.

Megosztás:

Hozzászolások nem engedélyezettek.