Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

A mi történetünk

Megérkezett rendelőnkbe a 50.000-ik páciens. Még kimondani is szédítő. Ki gondolta volna, hogy ilyen is lesz, amikor 2000 novemberében kinyitottuk a rendelő ajtaját? Hogy sikersztori-e a történetünk azt nem tudom, de ahogy vidéken mondanák: lehet, hogy megér egy misét. A Villányi Dent egy 30 éves barátság és a kitartás története.

 

Villányi Dent vezetőségA kezdetek és a barátság

Attilával egy utcányi távolságra nőttünk fel Orosházán, az üveggyár árnyékában.  Érdekes, hogy jó barátok csak a szakközép második vagy harmadik évében lettünk. A közös bicajtúrák hoztak össze bennünket, először Szarvasig mentünk, majd a Balatonig, ezeket pedig a következő nyáron már az olasz Velence követte. Egy hónapig tartott az út és emlékszem a vége felé úgy néztünk ki mint az agarak. Elválaszthatatlanok lettünk, pad és bajtársak egyaránt.  Érettségi után a saját fejünk után próbálkoztunk megállni az életben. Attila próbált szerencsét először a fővárosban, majd szólt, hogy szükség van rám is. Felköltöztünk Kati néni kis szobájába és nekiálltunk meghódítani a fővárost. A stoppolás heti kétszer Bp és Orosháza között bevett szokássá vált. Dolgoztunk hétvégén lent és hét közben fent. Könnyen ment, mert egyszerűen nem volt mit veszítenünk.

A rendelő alapítása

Amikor már beértek az erőfeszítéseink, elkezdtünk olyan vállalkozásban gondolkozni, amely passzív jövedelem termelő és nélkülünk is működik. Több ötletet eldobtunk, egy lapkiadóban csendestársként kicsit elvéreztünk, majd jött a frissen végzett fogorvos barát, hogy mi lenne, ha nyitnánk egy magánrendelőt. Komolyan vettük. Miután belevágtunk, a megdolgozott, gondtalan életnek vége szakadt. Kiderült, hogy nem lehet másokra bíznunk a vállalkozás beindítását és működtetését. Költség, költség hátán, és mivel minden energiánkat a rendelő építésébe és beindításába tettük az első, sikert hozó cég is megsínylette a dolgot. Egy orvossal, egy asszisztens nővel és két rendelőszobával indultunk el. A cég működésének első fél évében elfogytak a tartalékaink. A Merci is gyorsan tömőanyaggá és munkabérré változott. Attilával együtt vittük váltásban a recepciót, mert nem volt pénzünk újabb munkaerőt felvenni. A korábban lelkes fogász srác gyorsan kifarolt a vállalkozásból, mégis egy pillanatra sem gondoltunk arra, hogy nem fog működni. Két durva év után a költségek nagyon lassan kezdtek megtérülni és már egyre kevesebb pénzt kellett beadni a kasszába.  A rendelői fejlesztések azóta is tartanak, most négy helységben tizenegy orvos és kilenc asszisztens dolgozik két nagyon kedves recepciósunkkal, a szomszédos irodában pedig két zseniális munkatársunk viszi az adminisztrációt. Mindenki elkötelezett és önállóan dolgozik. Hálásak lehetünk, hogy ilyen nagyszerű munkatársak segítik a vállalkozást és hálásak vagyunk annak a több tízezer páciensnek, akik bizalmat szavaztak nekünk. Emlékszünk rá honnan jöttünk és ezt a bizalmat igyekszünk továbbra is megszolgálni.

Köszönet mindenkinek.

Farkas István, társtulajdonos

Időpontot kérek kezelésre vagy szűrésre!


    Név:

    Telefonszám:

    Kérjük válasszon egyet:

    Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

    Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?