Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Egészségpénztár tag?

Váratlan fájdalmat érez? Fogszabályzó kell a gyereknek? Szeretné, ha fehérebbek lennének a fogai? Mindezt mégis miből finanszírozza?

A fenti kérdések feletti aggódást egy csapásra elfelejtheti az, aki valamelyik egészségpénztár tagja, hiszen az egészségpénztári tagság az egészség védelmét célzó eszköz, ami segítséget ad, ha hirtelen nagyobb összeget kell kifizetni egészségügyi ellátásban.

Egészségpénztári tagnak lenni nem csak azért jó, mert segítségével a társadalombiztosítás által nem, vagy csak részben támogatott, kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehetünk viszonylag megfizethető áron, de részese lehetünk egy olyan rendszernek, amely speciális adókedvezménnyel is támogatva van. Természetesen nem csak az adózási kedvezmények miatt érdemes taggá válni, de az igénybe vehető szolgáltatások spektruma is egyre szélesebb. Így már akár fogászati ellátás során is terhelhetjük egyenlegünket, elkerülve egy nagyobb összeg készpénzbeli kifizetésének terhét. És persze ez nem csak a miénk, de ha szükség van rá, családtagunkra is kiterjeszthetjük.
A Villányi Dent már régóta kapcsolatban áll a magyarországi egészségpénztárak nagy részével, de emellett most egyéb meglepetéssel is szolgálnak pácienseiknek.

Íme, a megújult egészségpénztári kedvezménycsomag:
Évente egyszeri fogászati szűrő és szájhigiéniás csomag, amely tartalmaz:
szakorvosi konzultációt, panoráma röntgennel támogatott állapotfelmérést, kezelési tervet írásban, szájüregi rákszűrést, ultrahangos fogkő-eltávolítást, fehérítő hatású  polírozással. Lista ára: 44.500 Ft helyett 30.500 Ft-ért 
(32% kedvezmény)
Íme, szerződött egészségpénztáraink listája.

Ha nem találja a listában saját pénztárát, jelezze felénk, és szívesen leszerződünk, hogy Ön is részesülhessen ebben a kedvezményben.

Megosztás:

Hozzászolások nem engedélyezettek.