Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés megfizethető áron!

Akciós LED lámpás fogfehérítés most féláron!


Tárgymutató

Mi is a fogfehérítés?

A fogak eredeti és elszíneződött színét a szabad szemmel nem látható pigment részecskék okozzák, melyek a fogzománc és az alatta lévő dentin anyagába ivódnak bele. A fogfehérítési rendszerek döntő része e pigmentek elszíntelenítésén alapul.

Milyen fogfehérítési rendszereket alkalmazunk?

Rendelőnkben 2 fogfehérítési rendszert alkalmazunk, melyekkel, nagy valószínűséggel kielégíthetjük az Ön speciális igényeit is.

 1. Otthoni fogfehérítés: Opalescense Go
 2. Ledlámpás, rendelői fogfehérítő kezelés

(ugrás a lap tetejére)

Részletesen a fogfehérítési rendszerekről

1. Otthoni fogfehérítés: Opalescense Go
9% hidrogén-peroxiddal előre megtöltött és ínyvédő anyaggal ellátott, egyszer használatos, vékony műanyag sínt használunk fel, így a betanítást követően azonnal elkezdhető.

• Nincs lenyomat
• Nincs laboratórium
• Nincs sínkészítés
• Egyszerű használat
• Napi 1 óra 10 napon keresztül
• Dinnye és mentol ízesítéssel
• Az egyik legolcsóbb fogfehérítési eljárás

 

(ugrás a lap tetejére)

2. Rendelői fogfehérítő kezelés: BriteSmile LED lámpás fogfehérítés
Az eljárás 2 fő összetevője: a speciális zselé és a kék fényű lámpa.
A kék fény forradalmasította a fogfehérítési módszert, ennek köszönhetően biztonságosan, hatékonyan és gyengéden fehéríthetők a fogak. Ez nem lézerfény, nem melegíti fel a fogakat és nem okoz sérülést a zománcon.

A speciálisan kifejlesztett lámpa gyengéd, kék fényt bocsájt a fogfelszínre és aktiválja a fogfehérítő zselét, így gyorsítva a fogfehérítési eljárást. Klinikailag bizonyítottan ártalmatlan a kék fény a bőrre, az ínyre és az egyéb szövetekre. Nem melegíti fel azokat, nem bocsájt ki káros UV sugárzást. Az egyedi tervezésű formájának köszönhetően megvilágítja és fehéríti a mosolyvonalba eső összes alsó és felső fogat, mialatt gondoskodik a természetes, egyenletes végeredményről.

A zselét a kék fénnyel együtt kombinálva használjuk a páciensek biztonsága és a tökéletes végeredmény érdekében. Míg az egyéb fogfehérítési eljárások során alkalmazott zselé 35-50 % -os hidrogén-peroxid koncentrációjú, a BriteSmile alacsony hatóanyag-tartalommal és semleges pH-val teljesen ártalmatlan a fogakra.

A zselé olyan egyéb anyagokat is tartalmaz, mint a glicerin és kristálytiszta víz, ezzel is óvva a fogat a kiszáradástól és csökkentve az érzékenységet. A zselé a speciális hullámhosszúságú kék fényhez lett kifejlesztve, így amikor a fogakat és a zselét megvilágítjuk, az aktiválja és gyorsítja a fehérítési eljárást, és bámulatos végeredmény érhető el egy óra alatt.

A kezelési idő: 60 – 80 perc.

Előnyei:

 • veszélytelen a fogakra és az ínyre
 • modern technológia
 • egyszeri alkalom
 • tartós
 • rendelői fogfehérítések közül az egyik legolcsóbb

Miért minket válasszon?

 1. A főváros egyik legbarátságosabb rendelőjében már több mint 50.000 pácienst kezeltünk. Rendszeres, reprezentatív elégedettségi felmérésünk eredménye, hogy pácienseink 98,7%-a mindennel elégedett.
 2. Könnyen megközelíthetőek és megtalálhatóak vagyunk. A hetes busz mellett még 8 egyéb buszjárat és 10 villamosjárat áll meg a közvetlen közelünkben. A négyes metróval pedig gyorsan elérhetők vagyunk Pestről is.
 3. Kezeléseinkre írásos garanciát vállalunk.
 4. Az Önt kísérő személy nyugodtan bejöhet a kezelésre.
 5. Önhöz igazodó, rugalmas időpontadás és nagyon gyors reagálás a megkeresésekre.
 6. Minimális a várakozási idő.
 7. Áraink a hasonló méretű és komplex szolgáltatási körű fogászati intézményekhez képest rendkívül méltányosak.
 8. Nincsenek rejtett költségek, a közzétett áraink a teljes szolgáltatás költségét fedezik.
 9. Igényes, kulturált környezetben várjuk Önt.
 10. Automatikusan értesítjük Önt az éves kontrollvizsgálat esedékességekor.
 11. Ingyenes Wifi szolgáltatás található a rendelőben.

(ugrás a lap tetejére)

Mit tartalmaznak áraink?

Egy profi, barátságos és fájdalommentes kezelésnek nem kell csillagászati összegbe kerülnie, ráadásul nem dolgozunk rejtett költségekkel. Nálunk nincsenek plusz költségei olyan alapvető dolgoknak, mint az érzéstelenítés és varratszedés. Lehetősége van megismerni fogászatunkat, munkatársainkat fogászati konzultáció keretében, ahol teljes körű felvilágosítást kap fogai állapotáról és a szükséges kezelésekről.

Ön sokféleképpen fizetheti nálunk fogászati kezelését.

Tekintse meg fizetési lehetőségeit és árainkat.

GYIK

Kinek ajánlott fehéríteni a fogát?
A fogfehérítés mindenkinek biztonsággal ajánlható, mert nem károsítja a fogakat. Akinek azonban érzékeny a foga hideg, meleg, édes, stb. ingerekre, tapasztalat szerint nem szerencsés fehéríteni a fogait, mert felerősítheti az érzékenységet, és a fehérítési folyamat fájdalmas is lehet.
Károsítja-e a fogakat a fogfehérítés?
A professzionális rendelői fogfehérítés nem károsítja a fogakat.
Mennyire tartós az elért eredmény?
Az életmódtól függ. Amennyiben jó a szájhigiéniája és nem fogyaszt sok színezőanyagot tartalmazó ételt-italt (tea, cola, kávé, dohányzás, stb.) az eredmény években mérhető. Aki mégis napjában többször fogyaszt ilyen termékeket, náluk sincs gond, mert évente egy 2-3 napos otthoni sínes fehérítéssel kielégíthetően fenntartható az eredmény.
Vannak-e kellemetlenségek?
Előfordul időnként, hogy érzékenyek lesznek a fogak, leginkább hidegre, de ez legkésőbb 48 órán belül megszűnik. Folyékony zománckezeléssel (Tooth Mousse, MI Paste Plus) még hamarább.
A meglévő tömések és fogpótlások fehérednek-e?
Nem, ezért van szükség egy precíz kezelési terv elkészítésére, melyben pontosan meghatározzuk a kezelések sorrendjét. Ilyen tervet rendelőnkben minden páciensnél készítünk. A fogfehérítés után lehetőség van a régi tömések, pótlások cseréjére, így egységes, szép fogszín és mosoly érhető el.

Mire érdemes utána odafigyelnie?

Nagyon hideg-meleg étel fogyasztását kerülni kell pár napig, és az olyan ételeket is, amelyek festékanyagot tartalmaznak – pl. bor, tea, kávé, paradicsom, kóla, magyaros, paprikás ételek, ételfestéket vagy színezéket tartalmazó élelmiszerek. Kerülni kell a színes szájvizek használatát is! A színes ételek, italok fogyasztása negatív irányba módosíthatják a kialakult fogszínt.
Ha a kávéról nem tud lemondani, jó praktika szívószállal inni, az ételeket pedig pár napig a színűk alapján is figyelni kell. Világos színű, kevés festékanyagot tartalmazó ételek, mint pl. habarásos főzelékek, szárnyasok, fehér húsú gyümölcsök megfelelő táplálékok lehetnek fogfehérítés után.
Érdemes fogérzékenység ellen ható fogkrémet használni, még akkor is ha nem volt ilyen jellegű panasza. Legmegfelelőbbnek erre a célra a különböző Sensodyne márkák, illetve az Elmex márkájú fogkrémek bizonyultak. A fogkrémeket minimum egy hétig érdemes használni, de az sem árt, ha tovább. Elmex gél is használható, mely magasabb fluorid tartalmú, mint a normál fogkrémek, így lenyelni nem szabad.

(ugrás a lap tetejére)

További érdekességek a fogfehérítésről

7 tipp a fehérebb fogakért orvos nélkül: Fakó, sárga, szürke… A fogaid elszíneződése miatt nem tökéletes a mosolyod? A kávé- és teafogyasztás, a dohányzás vagy a nem megfelelő fogmosási mód mind hozzájárulhat, hogy ne legyél elégedett a jelenlegi helyzettel. Íme, hét módszer, ami segíthet! Tovább a cikkre…

Fontos kérdések a fogfehérítéssel kapcsolatosan:Ön is gondolta már valamikor, hogy itt lenne az idő egy jó kis fogfehérítésre? Kinyitotta a gépet és…..ajánlatok tömkelege fogadta, szélsőséges árakkal és összezavaró információkkal. Tovább a cikkre…

 

Időpontot kérek kezelésre vagy szűrésre!


  Név:

  Telefonszám:

  Kérjük válasszon egyet:

  Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

  Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?