Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Ragaszkodik mosolyához?

Kimerült? Sok a munkája? És most még ez a fránya fogfájás is kínozza? Nyomasztják a határidők, de egy közelgő fogorvosi ellenőrzés dátuma is ott villog a kijelzőn? Alszik a gyerek, de a nagymama bevállalja egy órára? Hova menjen? Kihez fordulhat? Fogorvoshoz kell menni!

Nem kell aggódnia, hiszen Ön most éppen a megfelelő helyen jár.

A Villányi Dent rendelőjébe belépve nem kell tartania attól, hogy órákat kell sorbaállással töltenie, hiszen nálunk a páciens és az ő ideje az első. Azon sem kell aggódnia, hogy az esetleges kezelési fázisokat eltérő helyen kell végigülnie, hiszen nálunk mindent megtalál egy helyen. fogászati szűrés, fogászati terv, szájüregi rákszűrés, garantált alapos konzultáció? Igen. Nálunk a betegek nem futószalagon kerülnek ellátásra, hanem a legjobb szakemberek gárdája gondoskodik arról, hogy a foga ne egy újabb probléma legyen a hétköznapokban.

Fogászat megfizethető árakkal, kedves és szakszerű fogorvosokkal?

Emberi és kényelmes fogászati élmény, empatikus teamben dolgozó szakemberek? Igen! Létezik ilyen!

Orvosaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, magasan de az injekciót is fájdalommentesen adják be.

A folyamatos konzultáció és a jó hangulat garantálja, hogy Ön ne csak „vész” esetén látogasson el hozzánk, de rendszeres ellenőrzéseinken is találkozhassunk Önnel.

23 éves múlt, több mint 60000 elégedett páciens a garancia a választásra.

Megosztás:

Hozzászolások nem engedélyezettek.