Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Dr. Jasku Fruzsina

Dr. Jasku Fruzsina

Dr. Jasku Fruzsina

A konzerváló fogászat, esztétikus tömések szakértője

Szakterülete:

Általános és konzerváló fogászat, esztétikus tömések

Diplomája és szakvizsgái:

 • 2021-ben diplomázott a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Beszélt nyelv:

angol

Nagyon fontosnak tartja a prevenciót.  Meggyőződése, hogy minden egyes kezelésnél, nemcsak a fogászati problémát figyelje az orvos, hanem lássa meg a pácienst és a reakcióit. A nyílt, nyugodt, barátságos légkör az egyik legfontosabb alapja a teljes körű ellátásnak. Folyamatosan képzi magát, rendszeresen látogat szakmai kurzusokat és fogászati témákkal foglalkozó előadásokat. Érdeklődési területe a konzerváló fogászat, esztétikus tömések.

Szabadidejében szívesen sportol, túrázik.  Sokat utazik és társaság kedvelő.

Szakmai hivatástudat:

“Fontosnak tartom a rendszeres fogászati szűrővizsgálatokat, hogy az esetleges elváltozásokat még idejében elcsípjük. Ezzel a kezelések időtartama és ezzel járó kellemetlenségek is csökkenthető. A fogászati kezelés során törekszem a nyílt, érthető kommunikációra és a barátságos légkör megteremtésére. Kezeléseknél elengedhetetlen a páciens személyre szabott magas minőségű ellátása.”

Rendelési idők

Páros héten:

Hétfő
7:30 – 14:00
Kedd
14:30 – 20:30
Szerda
7:30 – 14:00
Szombat
változó

Páratlan héten:

Hétfő
7:30 – 14:00
Szerda
7:30 – 14:00
Péntek
7:30 – 20:30
Szombat
változó

Online időpontkérés

  Név:

  Telefonszám:

  Kérjük válasszon egyet:

  Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

  Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

  “Rendkívül kedves, határozott doktornő! Nagyon érthetően elmondott mindent és válaszolt az összes kérdésemre. Elég félős vagyok, de abszolút elfelejtettem, annyira közvetlen és megnyugtató a doktornő. A kezelések teljesen fájdalommentes volt. Köszönöm csak ajánlani tudom. M. Katalin ”