Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Dr. Borbély Dóra

Dr. Borbély Dóra

A fogmegtartó fogászat szakértője

Szakterülete:

Általános és fogmegtartó fogászat

Diplomája és szakvizsgái:

 • 2020-ban diplomázott a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Beszélt nyelv:

angol

A precizitás, az empátia és a  kommunikáció  a legfontosabb szempontok, ami nagyban befolyásolja a orvos – páciens kapcsolatot. Ezeket tartja elsődleges szempontnak, mikor fogadja a pácienseit. Folyamatosan képzi magát, rendszeresen látogat szakmai kurzusokat és fogászati témákkal foglalkozó előadásokat. Kedveli a fogmegtartó, általános fogászati irányt és a gyermekfogászatot is.

Szabadidejében szívesen sportol, szeret újakat kipróbálni.  Előszeretettel hódol a cukrászművészetnek. Igazi társasági ember.

Szakmai hivatástudat:

“Nagyon fontos számomra a precíz, felelősségteljes munkavégzés. Vidám és kommunikatív természetemmel szeretném elnyerni a páciensek bizalmát, barátságos légkört teremtve a fogorvosi szék körül.”

Rendelési idők

Hétfő
7:30 – 14:00
Szerda
14:30 – 20:30
Péntek
7:30 – 14:00
Szombat
változó

Online időpontkérés

  Név:

  Telefonszám:

  Kérjük válasszon egyet:

  Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

  Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

  “Nagyon kedves, mosolygós Doktornő. Mindent nagyon aprólékosan elmond és a kezelés tényleg fájdalommentes volt. Az inlay-em tökéletes lett, csak ajánlani tudom. K. Szabina ”