Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Laubné Paulovics Anikó

Laubne Paulovics Anikó

Laubné Paulovics Anikó

A dentálhigiénia szakértője

Szakterülete:

Dentálhigiéniai

Diplomája és szakvizsgái:

 • 2004-ben fogászati asszisztensi szakvizsgát szerzett majd 2006-ban dentálhigiénikusi képesítést.

Beszélt nyelv:

angol

Elhivatottsága a dentálhigiéniai szakma iránt töretlen. Tanulmányai befejezése óta folyamatosan képzi magát, különböző továbbképzéseken vesz részt. Munkája során fontosnak tartja, hogy felhívja az emberek figyelmét a fogkő eltávolítás fontosságára. A jó szájhigiénia megőrzéséhez elengedhetetlen a rendszeres fél – évenkénti szűrővizsgálat, melyet pácienseinél lelkiismeretesen nyomon követ és jelzi feléjük. Fogászatunkon a dentálhigiéniai és fogászati asszisztensi munkakör mellett 2008. óta a főnővéri feladatokat is ellátja.

Szabadideje nagy részét gyermekeivel tölti a legszívesebben. Szeret sportolni, kedvencei közé tartozik a torna és a futás. Két lány gyermeke kiváló sportolók, akiknek meccsein élen jár a szurkolásban.
Kikapcsolódásképpen szívesen jár színházba, moziba.

Szakmai hivatástudat:

“Munkám során fontosnak tartom, pácienseimnek megtanítani a helyes szájápolást, fogmosási technikát, fogselyem használatát, és személyre szabott tanácsokkal ellátni őket, hogy a kellő szép mosoly sokáig megmaradjon.”

Rendelési idők

Hétfő
14:30 – 20:30
Szerda
7.30 - 14.00

Online időpontkérés

  Név:

  Telefonszám:

  Kérjük válasszon egyet:

  Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

  Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

  “Nagyon szépen köszönöm Anikónak a nagyszerű munkáját. Évek óta járok hozzá alapossága és kedvessége lenyűgöző. Köszönöm fél év múlva megint jövök. Tóth István”