Dr. Márta Zsolt - Villanyi Dent

Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Dr. Márta Zsolt

Dr. Márta Zsolt

A konzerválós és esztétikai fogászat szakértője

Szakterülete:

Konzerváló és esztétikai fogászat

Diplomája és szakvizsgái:

  • 2016-ban BME Gépészmérnöki karán diplomát szerzett, majd 2018-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Beszélt nyelv:

angol

Fogorvostudományi egyetem elvégzése előtt a BME gépészmérnöki karán is diplomát szerzett, ahol az Orvostechnikai Szakosztály tagja is volt. Fontosnak tartja az új technológiák, kezelési lehetőségek (lézer, ózon) megismerését és alkalmazását. Különösen érdekli a fogászati radiológia, CBCT nyújtotta lehetőségek. Szívesen látogat szakmai képzéseket, fogászati témájú kurzusokat.

Főbb szakterülete a konzerváló fogászat. Ezen belül az esztétikus tömések, inlayek (betétek), onlayek és overlayek készítése. Fontosnak tartja pácienseivel a nyitott, közvetlen bizalmi kapcsolat kialakítását.

Szabadidejében szívesen sportol, fut és haladó szinten asztaliteniszezik. Középiskolás kora óta készít olajfestményeket, főleg tájképeket. Kedvelt festője Szőnyi István, ezért festészetet tanult a Zebegényi Művésztelepen. Emellett régiségeket gyűjt, amik felújításával is foglalkozik.

Szakmai hivatástudat:

“Fontosnak tartom pácienseimmel a közvetlen bizalmi kapcsolat kialakítását. Igyekszem a kezeléseket a lehető legkisebb fájdalom mellett, oldott hangulatban, magas szakmai színvonalon végezni. Örömmel tölt el ha pácienseim elégedettek mind az esztétikai, mind a funkcionális eredménnyel.”

Rendelési idők

Hétfő
7:30 – 14:00
Kedd
14:30 – 20:30
Szerda
7:30 – 14:00
Csütörtök
7:30 – 14:00
Péntek
14:30 – 20:30
Szombat
változó

Online időpontkérés

Név:
Telefonszám:
Kérjük válasszon egyet:
Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:
Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

“A Doktor Úr nagyon kedves és segítőkész volt. A kezelés menetéről részletesen tájékoztatott. Nagyon megvagyok elégedve a kezeléssel és a Doktor Úrral. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Sz. Éva”