Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Dr. Márta Zsolt

Dr. Márta Zsolt

Endodoncia és fogpótlástan szakértője, Laser Dentist

Szakterülete:

Endodoncia, fogpótlástan és lézeres kezelések szakértője

Diplomája és szakvizsgái:

 • 2016-ban BME Gépészmérnöki karán diplomát szerzett, majd 2018-ban végzett a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Beszélt nyelv:

angol

Fogorvostudományi egyetem elvégzése előtt a BME gépészmérnöki karán is diplomát szerzett, ahol az Orvostechnikai Szakosztály tagja is volt. Fontosnak tartja az új technológiák, kezelési lehetőségek (lézer, ózon) megismerését és alkalmazását. Különösen érdekli a fogászati radiológia, CBCT nyújtotta lehetőségek. Szívesen látogat szakmai képzéseket, fogászati témájú kurzusokat.

Főbb szakterülete a konzerváló fogászat. Ezen belül az esztétikai fogászat és a speciális gépi gyökérkezelés. Rendelőnkben  lézeres kezeléseket ő végzi, mivel Laser Dentist végzettséggel is rendelkezik. Fontosnak tartja pácienseivel a nyitott, közvetlen bizalmi kapcsolat kialakítását.

A Villányi Dent Fogászati Központ orvos igazgatója. Szakmai tudásával és kedves, türelmes hozzáállásával egyengeti csapatunk szakmai és szellemi irányelveit.

Szabadidejében szívesen sportol, fut és haladó szinten asztaliteniszezik. Középiskolás kora óta készít olajfestményeket, főleg tájképeket. Kedvelt festője Szőnyi István, ezért festészetet tanult a Zebegényi Művésztelepen. Emellett régiségeket gyűjt, amik felújításával is foglalkozik.

Szakmai hivatástudat:

“Fontosnak tartom pácienseimmel a közvetlen bizalmi kapcsolat kialakítását. Igyekszem a kezeléseket a lehető legkisebb fájdalom mellett, oldott hangulatban, magas szakmai színvonalon végezni. Örömmel tölt el, ha pácienseim elégedettek mind az esztétikai, mind a funkcionális eredménnyel.”

Rendelési idők

Páros héten:

Hétfő
7:30 – 14:00
Kedd
14:30 – 20:30
Csütörtök
14:30 – 20:30
Péntek
14:30 – 20:30
Szombat
változó

Páratlan héten:

Hétfő
7:30 – 14:00
Kedd
14:30 – 20:30
Csütörtök
14:30 – 20:30
Péntek
7:30 – 14:00
Szombat
változó

Online időpontkérés

  Név:

  Telefonszám:

  Kérjük válasszon egyet:

  Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

  Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

  “A Doktor Úr nagyon kedves és segítőkész volt. A kezelés menetéről részletesen tájékoztatott. Nagyon meg vagyok elégedve a kezeléssel és a Doktor Úrral. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Sz. Éva”