Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Egyre divatosabb a szabálytalan, természetes hatású fogsor

Sokan, amikor belevágnak egy-egy komolyabb fogászati procedúrába (pl. koronák, hidak felhelyezése, esztétikai beavatkozások), szeretnék, ha a végeredmény jóval szebb és tökéletesebb lenne, mint amilyen az eredeti állapot volt. Pedig nem mindig a tökéletes az igazi, s erre egyre többen kezdenek ráébredni.

A brit femalefirst.co.uk internetes oldal által megkérdezett londoni Elleven fogászati szakrendelő munkatársai szerint a hozzájuk érkező páciensek egyre kevésbé óhajtoznak a túlságosan tökéletes, túlfehérített „műmosolyok” után, inkább azt szeretnék, ha fogpótlásuk természetes hatást keltene.

„Nem mindig a tökéletes szimmetria tesz vonzóvá és kívánatossá egy személyt” – mondja Sameer Patel, az Elleven igazgatója, majd hozzáteszi: a mosolynak mindig harmonizálnia kell az arc többi részével, épp ezért nem áll jól mindenkinek ugyanaz a mesterkélt, tökéletes mosoly.

Természetesen vannak esetek, amikor érdemes helyreállíttatni bizonyos szabálytalanságokat, például egy túlságosan kusza fogsor fogszabályozás nélkül sokkal hajlamosabb a fogszuvasodásra, hiszen az egymásra tolódó fogak közötti területet szinte lehetetlen jól megtisztítani.

Ahogy egyre szexisebb a szeplő vagy a természetes hatású, dús szemöldök, úgy kezd átformálódni a szép mosolyról kialakított kép is az emberekben. Számos világsztárt vagy modellt tett megkülönböztethetővé és érdekessé egy-egy foghíj vagy szabálytalan fogsor, mi is bármikor kovácsolhatunk előnyt tökéletlen, de egészséges mosolyunkból.
Forrás: Egyre divatosabb a szabálytalan, természetes hatású fogsor – Merjmosolyogni.hu 

Megosztás:

Hozzászolások nem engedélyezettek.