Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Dr. Ruzsa Ádám

Dr. Ruzsa Ádám

Dr. Ruzsa Ádám

Szájsebészet és implantológia szakértője

Szakterülete:

Szájsebészet és implantológia

Diplomája és szakvizsgái:

  • 2016-ban diplomázott a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, valamint
  • 2020-ban szakorvosi vizsgát tett ugyan itt.

Beszélt nyelv:

angol

A legfontosabbnak a páciensekkel kialakított bizalom és a kommunikáció mellett, hogy a munkáját mindig a legmagasabb színvonalon végezze. Kifejezetten szájsebészeti és implantológiai beavatkozásokra specializálódott. Folyamatosan képzi magát, rendszeresen látogat szakmai kurzusokat, főleg, ahol lehetőség van az új fogászati eljárások elsajátítására. Fogorvos családból származik, így már gyermekkora óta erre a pályára készült.

Szabadidejében szívesen sportol, kedvence a futás. Sok időt tölt a természetben kirándulással.

Szakmai hivatástudat:

“Nagyon fontos számomra, hogy  a pácienseimmel kialakuljon egy bizalmi kapcsolat. Munkámat a mai korszerű tudományos eredmények alapján, az elérhető legmagasabb szakmai színvonalon igyekszem elvégezni. Fontosnak tartom a páciensek teljes körű tájékoztatását mind a beavatkozások, mind a várható gyógyulás körülményeinek tekintetében. A nyugodt légkör kialakítása elengedhetetlen a kezelésekhez. Bár a szájsebészet a legtöbb emberben félelmet vált ki, de ma már rendelkezésre állnak olyan technikák, melyekkel elérhető a teljes fájdalommentesség.”

Rendelési idők

Hétfő
14:30 – 20:30
Kedd
7:30 – 14:00
Péntek
7:30 – 14:00
Szombat
változó

Online időpontkérés

Név:
Telefonszám:
Kérjük válasszon egyet:
Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:
Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

“Nagyon precíz és nagyon gyors a Doktor Úr! Kedvesen mindent aprólékosan elmagyarázott és ami a legfontosabb fájdalommentesen! Csak ajánlani tudom! Köszönöm K. Gábor ”