Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Dr. Nagy Mihály

Dr. Nagy Mihály

Szájsebészet és implantológia szakértője

Szakterülete:

Szájsebészet és implantológia szakértője

Diplomája és szakvizsgái:

Fogorvosi diplomáját 2012-ben szerezte a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd 2017. áprilisában szájsebészeti szakorvosi vizsgáját is letette.

Beszélt nyelvek:

angol, német

Fő érdeklődési területei közé tartoznak a szájsebészet és az implantológia.

Érdeklődik a szájsebészetben megjelenő legújabb technikák, technológiák iránt. Emellett rendszeresen jár továbbképzésekre, konferenciákra, hogy elsajátítsa a legújabb szakmai ismereteket.

Szabadidejében a sportoknak hódol. Kedvencei közé tartozik a kosárlabda, és az úszás, valamint az extrém sportok nagy kedvelője.

Szakmai hivatástudat:

„Fontosnak tartom, hogy a páciens mindig tisztában legyen a kezelés menetével, várható szövődményekkel, bármikor bátran kérdezzen. Kialakuljon egy bizalom. A kezelés közben a fájdalommentes, gyors, precíz munka elengedhetetlen számomra.”

Rendelési idők

Szerda
14:00 – 20:00
Csütörtök
07:30 – 14:00
Szombat
változó

Online időpontkérés

Név:
Telefonszám:
Kérjük válasszon egyet:
Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:
Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

“Nagyon elégedett vagyok Nagy Doktor Úrral. Magabiztos, nagyon türelmes volt végig, pedig eléggé félek a kezelésektől, de hála neki már nem. Nagyon könnyen megtalálta a hangot velem, örömmel és bizalommal jártam a kezelésekre. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm G. Szilvia.”