Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Dr. Kismarczi-Antalffy Áron Attila

Dr. Kismarczi-Antalffy Áron Attila

Dr. Kismarczi-Antalffy Áron Attila

A fogpótlástan, endodontia, paradontológia szakértője

Szakterülete:

Fogpótlástan, dentoalveoláris sebészet és parodontológia szakértője

Diplomája és szakvizsgái:

 • 2022-ben diplomázott a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Beszélt nyelv:

angol, finn

Fontosnak tartja, a nyílt, őszinte kommunikációt pácienseivel. Munkája során törekszik a pontos, minőségi kezelésekre. Rendszeresen képzi magát és látogat szakmai kurzusokat, fogászati témákkal foglalkozó előadásokat. Érdeklődési területe a fogpótlástan, dentoalveoláris sebészet, endodontia és parodontológia.

Szabadidejében szívesen kirándul a családjával, fedez fel új helyeket. Szeret barkácsolni, de mióta Apa lett kedvenc elfoglaltsága a rendrakás is :-).

Szakmai hivatástudat:

“Fontosnak tartom, hogy pácienseim bizalommal forduljanak hozzám, ezért mindenek előtt törekszem az őszinte és nyílt kommunikációra, hogy minden esetben olyan kezelést tudjak nyújtani, amivel mindkettőnk teljesen elégedett lehet. Minden fog végén van egy ember, ezért úgy gondolom az orvos egyik legfőbb erénye az alázat kell hogy legyen, hiszen a cél nemcsak a testnek, hanem a léleknek a gyógyítása is.”

Rendelési idők

Hétfő
14:30 – 20:30
Kedd
7:30 – 14:00
Szerda
14:30 – 20:30
Csütörtök
14:30 – 20:30
Szombat
változó

Online időpontkérés

  Név:

  Telefonszám:

  Kérjük válasszon egyet:

  Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

  Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

  "Kedves és határozott orvos. Nagyon szimpatikus. Jó sokat kérdeztem és türelemmel válaszolt. A kezelések abszolult nem fájtak. M. Dominika”