Dr. Kalmár Lajos - Villanyi Dent

Isten hozta a Villányi Dent, Budapest legbarátságosabb fogászatának weboldalán. · Nyitva: H-P 7:30-20.30, Szombat 09-15 · Ünnepi nyitva tartás

Dr. Kalmár Lajos

Az implantálás specialistája

Szakterülete:

Implantátumok beültetése, esztétikai fogászat, fémmentes fogpótlások

Diplomája és szakvizsgái:

Fogszakorvosi diplomáját 1978-ban szerezte a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Szakvizsgái: fog és szájbetegségek, fogszabályozás, konzerváló fogászat és fogpótlástan.

Beszélt nyelv:

német

1978-tól A Péterfy Sándor K.R.I.  XVI. kerületi rendelőjében dolgozott. Az esztétikai fogászat keretein belül az elsők közt volt, aki a fényre kötő tömésekkel dolgozni kezdett. A fémmentes porcelán koronák, héjak, inlay-k készítésében nagyfokú gyakorlatra tett szert. 1989-től a Budapesti Közlekedési Vállalatnál végezte munkáját, majd a 90-es évek elejétől magán fogászatot alapított. Az Államigazgatási szakvizsga megszerzése után tisztiorvosként tevékenykedett.

Az 1994-ben tett implantológiai kurzus, illetve vizsga óta foglalkozik beültetésekkel, csontpótlásokkal.

8 éve a Villányi Dent Fogászati Központ orvos igazgatója. Szakmai tudásával és kedves, türelmes hozzáállásával egyengeti csapatunk szakmai és szellemi irányelveit.  Nagy szakmai tapasztalatának köszönhetően kitűnően kezeli páciensei szorongásait.

Szabadidejében szívesen teniszezik, síel és kertészkedik. Nagy komoly zenei rajongó és élvezi az operai és színházi előadásokat látogatni.

Szakmai hivatástudat:

“Pályafutásom alatt mindig elsődleges szempont volt pácienseimmel a jó kommunikáció kialakítása és a szorongásuk feloldása. Munkám során fontosnak tartom a pontos felvilágosítást a kezelés teljes folyamatáról és tudatosítani a féléves kontrollok szerepét fogaink épségének megóvása érdekében. “

Rendelési idők

Hétfő
14:30 - 20:30
Szerda
14:30 - 20:30
Csütörtök
7:30 - 11:00

Online időpontkérés

Név:
Telefonszám:
Kérjük válasszon egyet:
Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:
Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

“Szeretném a szlogenjüket kiegészíteni “Ahol a mosoly mosolyogva születik” Kalmár doktor keze alatt!!! Nincs fájdalom, de van kedves emberi jó szó! Ez nekem mint páciensnek mindennél többet ér! A személyzet (asszisztencia-recepció) maximálisan udvarias. Itt igazán azt érzem, hogy Értem vannak!

Tiszta szívből merem mindenkinek ajánlani cégüket és a legnagyobb ászt, Kalmár doktor FogÁszt! Köszönettel: dr. Vida Attiláné”