A fogmegtartó fogászat és fogpótlások szakértője Dr. Bene Szilvia

Az egyetem elvégzése után rendszeresen továbbképzéseken vesz részt, hogy e két területen naprakész tudással rendelkezzen. Érdeklődik a fogmegtartó fogászatban megjelenő legújabb technikák, technológiák és endodoncia iránt.

Szabadidejében sokat olvas, szívesen jár úszni. Érdeklődik a gasztronómia iránt. Kikapcsolódásképpen imád főzni és szereti a kézügyességet igénylő lakásdekorációs munkákat.

 

 

Rendelési ideje:

Kedd:         08:00 – 14:30
Szerda:       08:00 – 14:30
Csütörtök:   15:00 – 21:00

Szakterülete:

Fogmegtartó fogászat, endodoncia  és fogpótlástan

Diplomája és szakvizsgái:

Fogorvosi diplomáját 2011-ben szerezte a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2018-ban a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán  konzerváló fogászatból és fogpótlástanból szakorvosi vizsgát tett.

Szakmai hivatástudat:

“Számomra a legnagyobb örömet az okozza, ha látom, hogy a pácienseim munkám eredményének köszönhetően bizalommal és magabiztosan térnek vissza hozzám!”

Beszélt nyelv:

angol

Páciens vélemény:

“Nagyon meg voltam elégedve a kapott szolgáltatással. Kiemelném dr. Bene Szilvia kollegájuk kedvességét, szakmai felkészültségét és a “betegekhez” való hozzáállását. Mindenről teljes körűen tájékoztatott és a kezelés során végig remekül dolgozott. Príma munka! Félelem nélkül, szinte szívesen jártam ide… 🙂 Köszönöm szépen! Sok sikert és jó egészséget kívánok mindnyájuknak!” Kisteleki Dávid

“Nagyon-nagyon szépen köszönöm Bene Szilvia doktornőnek a precíz, gyors, kíméletes, profi tömést (pedig érzéstelenítés nélkül kértem és nagyőrlő fog volt)!!!!! A kezelés alatt kedves, figyelmes volt. Soha ilyen szuper fogászati ellátásban nem részesültem még. Köszönöm. Máskor is, csak ide. :-)” Molnár Zsófia

Időpontot kérek kezelésre vagy szűrésre!

Név

Telefonszám

Email cím

Kérjük, válasszon egyet!

Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

Ha tudja melyik kollégánkhoz szeretne érkezni kérjük töltse ki:

Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

Panaszok, üzenet

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket és hozzájárulok az adataim tárolásához a GDPR szabályai szerint.


START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH