Az implantálás specialistája, Dr. Kalmár Lajos

1978-tól A Péterfy Sándor K.R.I.  XVI. kerületi rendelőjében dolgozott. Az esztétikai fogászat keretein belül az elsők közt volt, aki a fényre kötő tömésekkel dolgozni kezdett. A fémmentes porcelán koronák, héjak, inlay-k készítésében nagyfokú gyakorlatra tett szert. 1989-től a Budapesti Közlekedési Vállalatnál végezte munkáját, majd a 90-es évek elejétől magán fogászatot alapított. Az Államigazgatási szakvizsga megszerzése után tisztiorvosként tevékenykedett.

Az 1994-ben tett implantológiai kurzus, illetve vizsga óta foglalkozik beültetésekkel, csontpótlásokkal.

8 éve a Villányi Dent Fogászati Központ orvos igazgatója. Szakmai tudásával és kedves, türelmes hozzáállásával egyengeti csapatunk szakmai és szellemi irányelveit.  Nagy szakmai tapasztalatának köszönhetően kitűnően kezeli páciensei szorongásait.

Szabadidejében szívesen teniszezik, síel és kertészkedik. Nagy komoly zenei rajongó és élvezi az operai és színházi előadásokat látogatni.

Rendelési ideje:

Hétfő:        15.00-21.00
Szerda:      15.00-21.00
Csütörtök:  08.00-11.00

Szakterülete:

Implantátumok beültetése, esztétikai fogászat, fémmentes fogpótlások

Diplomája és szakvizsgái:

Fogszakorvosi diplomáját 1978-ban szerezte a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Szakvizsgái: fog és szájbetegségek, fogszabályozás, konzerváló fogászat és fogpótlástan.

Szakmai hivatástudat:

“Pályafutásom alatt mindig elsődleges szempont volt pácienseimmel a jó kommunikáció kialakítása és a szorongásuk feloldása. Munkám során fontosnak tartom a pontos felvilágosítást a kezelés teljes folyamatáról és tudatosítani a féléves kontrollok szerepét fogaink épségének megóvása érdekében. “

Beszélt nyelv:

német

Páciens véleménye:

“Szeretném a szlogenjüket kiegészíteni “Ahol a mosoly mosolyogva születik” Kalmár doktor keze alatt!!! Nincs fájdalom, de van kedves emberi jó szó! Ez nekem mint páciensnek mindennél többet ér! A személyzet (asszisztencia-recepció) maximálisan udvarias. Itt igazán azt érzem, hogy Értem vannak!

Tiszta szívből merem mindenkinek ajánlani cégüket és a legnagyobb ászt, Kalmár doktor FogÁszt! Köszönettel: dr. Vida Attiláné”

Videók

Időpontot kérek kezelésre vagy szűrésre!

Név

Telefonszám

Email cím

Kérjük, válasszon egyet!

Ha tudja milyen szolgáltatásra jelentkezik hozzánk kérjük töltse ki:

Ha tudja melyik kollégánkhoz szeretne érkezni kérjük töltse ki:

Melyik napszakra szeretne időpontot foglalni?

Panaszok, üzenet

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket és hozzájárulok az adataim tárolásához a GDPR szabályai szerint.


START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH